Afhaaldienst Boechoutse Bib

Om tegemoet te komen aan jullie nood aan boeken en films opent de Boechoutse bib een afhaaldienst. We bieden een minimale service volgens strikte regels aan om jullie toch nog van bibliotheekmaterialen te kunnen voorzien.

Maandag 6 april opent de Boechoutse Bib een afhaalservice.

Zo bieden we inwoners van Boechout de kans om toch een aantal nieuwe bibliotheekmaterialen in huis te halen. We werken op bestelling. Je bestelt een pakketje van maximaal vijf materialen en komt dat op een afgesproken tijdstip ophalen.

Hoe bestel ik een pakket bibliotheekmaterialen?

Zoek in onze catalogus op wat je graag zou lenen en kijk zeker na of het werk aanwezig is in de bib. Materialen van onze uitleenpost in Vremde kunnen niet besteld worden. Kijk dus goed na of het gewenste werk in de bib van Boechout aanwezig is!

Vul het aanvraagformulier in. Je noteert de titels die je wil bestellen en de materiaalsoort (boek, dvd, strip, ...). Enkel onze Boekstartcollectie (bad- en knisperboekjes) is niet uitleenbaar.

We voorzien ook een aantal kant-en-klare pakketten:

  • Prentenboeken
  • Strips
  • Pakketje op AVI-niveau van je kind

Ook deze keuze kan je aanduiden op het aanvraagformulier. Let op: je kan ofwel maximaal vijf bibliotheekmaterialen ofwel één kant-en-klaar pakket per lener bestellen.

Is een werk uitgeleend of onvindbaar dan zal je het niet in je pakket terugvinden.

Het formulier vraagt om één moment te kiezen waarop je de bestelling kan komen ophalen. Nadat je bestelling is geplaatst, halen wij de materialen voor jou uit het rek en lenen ze uit op je kaart.

Overzicht afhaalmomenten

Maandag: 14u - 16u

Dinsdag: 14u - 16u

Woensdag: 14u - 16u en 16u - 18u

Donderdag: 10u - 12u

Vrijdag: 10u - 12u

Afhalen bestelling

Je ontvangt een mail van ons met een exact tijdslot van tien minuten binnen jouw gekozen afhaalmoment. Tijdens die tien minuten volg je de route in de bib naar de tafel waarop je bestelling klaarligt. Je neemt het tasje met je bestelde materialen mee en verlaat de bib. Er wordt ook een open kast voorzien waarin je materialen kan plaatsen die je wil binnenbrengen. Het gegeven tijdslot is exclusief voor jou. Ben je te laat dan kan je niet meer binnen. We annuleren je aanvraag en je moet dan een nieuwe aanvraag indienen voor een ander tijdslot.

We laten één lener tegelijk toe in de bib. Als je buiten even moet wachten, respecteer je de regels rond social distancing. Kom niet naar de bib als je je ziek voelt.

Bestelling plaatsen

Klaar voor een nieuwe voorraad bibliotheekmaterialen? Vul het aanvraagformulier in.

Je ontvangt van ons een mail met het exacte afhaalmoment.

Tot binnenkort in de Boechoutse Bib!