Volwassenen

 

Op het gelijkvloers ontdek je romans en informatieve werken voor volwassenen, dvd's en strips maar ook kranten en tijdschriften. Bekijk ook zeker onze toontafels.

Op de benedenverdieping van de bibliotheek vind je de collectie voor volwassenen. Vanaf 12 jaar mag je deze materialen uitlenen.

Benieuwd naar onze collectie? We hebben een groot aanbod romans in verschillende genres, er is een uitgebreide collectie non-fictie en poëzie en toneelteksten vind je terug in onze gezellige poëziehoek. We zijn trots op onze grote stripafdeling en helemaal achteraan vind je de dvd-collectie. Op zoek naar anderstalige literatuur? We bieden Engelstalige, Duitstalige, Franse, Italiaanse en Spaanse werken aan waaronder ook 'makkelijk lezen boekjes'.

Op de eerste verdieping staat onze cd-collectie.

In de leeszaal kan je elke dag zes verse kranten lezen en ook de allernieuwste tijdschriften kan je ter plaatse raadplegen. Je kan gratis gebruik maken van de aanwezige pc's en tegen betaling printen of kopiëren.

Vind je niet wat je zoekt? Vraag raad aan een medewerker, zij helpen je graag voort!

 

Collectie

Eerste Hulp Bij Dementie rugzak

Voor iedereen die met dementie wordt geconfronteerd, stelde de seniorendienst in samenwerking met de Boechoutse Bib een Eerste Hulp Bij Dementie-rugzak samen.

Collectie

logo luisterpunt

Luisterpunt

Kan je geen gewoon boek (meer) lezen wegens een leesbeperking?

Dan kan je gratis lid worden van de Luisterpunt Bibliotheek.

Collectie

Mijn Leestipper

Op zoek naar een goed boek?

Mijn Leestipper geeft je boekentips op maat uit jouw eigen fictiecollectie voor volwassenen.